The Love Police - Kill Babies

Reacties

Wat gebeurd als de mensen de

Wat gebeurd als de mensen de leugen doorhebben..Iraq, Afganistan, EN 911............911 Iraq afganistan en pakistan...

Ferdinand wrote:Wat gebeurd

[quote=Ferdinand]Wat gebeurd als de mensen de leugen doorhebben..Iraq, Afganistan, EN 911............911 Iraq afganistan en pakistan...
[/quote]
Mensen hebben het ook door, maar lang niet alle. Dát is nou juist het probleem. De mensen die het werkelijk allemaal doorhebben vormen nog steeds een minderheid. Gelukkig groeit dat aantal wel en hebben we in de nabije toekomst een grote meerderheid van ontwaakte mensen. De tijd die we hebben is misschien niet zo lang meer, dus moeten we niet te lang stil zitten.

Nufon Als ik kijk naar een

Nufon

Als ik kijk naar een side: www.ae911truth.org/ waar elke dag mensen bijkomen, world911truth.org/, en andere side's.

In mijn omgeving gaan ze me steeds MEER gelijk geven en dat is ook de boodschap aan iedereen> blijf het verhaal! vertellen...

Mijn boodschap is ook dat je geen geweld moet gebruiken.

hee charlie wil der mee

hee charlie wil der mee stoppen heb je het gehoord echt jammer want hij was echt goed bezig!!!! julian kun jij hem niet een hart onder de riem steken samen met alle andere chapters van W.A.C
want hij mot gewoon doorgaan vind je niet ????

Op internet bereik je een

Op internet bereik je een veel groter publiek dan in je nabije omgeving. Het kost vaak ook ontzettend veel inspanning en energie om mensen in je nabije omgeving - en vooral mensen die je dierbaar zijn - te overtuigen van een alternatieve realiteit. In het verleden wel pogingen ondernomen, maar met weinig resultaat. Sindsdien laat ik ze maar; ze moeten het zelf ontdekken, zelf op onderzoek uitgaan, want er is genoeg informatie beschikbaar. Op internet gaat het allemaal veel sneller: met een simpele blog of een zelf in elkaar gezet fimpje op youtube bereik je honderden, zoniet, duizenenden. Er wordt altijd wel iemand getriggerd, losgekoppeld uit die 'matrix' waarin ze opgesloten zitten.

Ik geef het zeker niet op bij

Ik geef het zeker niet op bij mensen in mijn omgeving,
hoe vaak me ze ook uitlachen.

Het heeft bijna 4 jaar geduurd voordat ik mijn ouders zover kreeg om met een kritische blik te kijken naar 9/11,
en ook zij twijfelen nu enorm aan het officiele verhaal.
Ook mijn vrienden waren heel erg sceptisch maar na meerdere docu's gezien te hebben beginnen zij ook langzaam 'wakker te worden'.

Geef het vooral niet op is mijn advies.
Je moet wat investeren en incasseren maar het is absoluut de moeite waard!

Misschien is het met 911

Misschien is het met 911 truth net zoals het versieren van 'n vrouw.

Je moet niet jagen,

Maar vissen.

Zoals politici al heel lang weten, mensen zijn niet rationeel, maar emotioneel.
Ze staan vaak al onder een hoop druk en willen niet nog 'n probleem er bij, laat staan eentje die in hun ogen toch nooit opgelost gaat worden omdat ze denken dat de daders almachtig en onaantastbaar zijn. Apatie is de naam van een snelgroeiende wereldwijde epidemie. Een gevoel gevoed door de steedskleiner wordende bewegingsruimte.

Overigens heb ik begrepen dat deze Time magazine Afgaanse vrouw NIET is verminkt door de Taliban, maar door haar vader, die daarvoor van de Taliban straf heeft gekregen. Jammer dat Charly in deze video deze kennis niet parraat had, want dat zou dan nog intressantere beelden met die huurling hebben opgeleverd.

http://www.rawa.org/temp/runews/2010/08/29/is-time-s-aisha-story-fake.html