Schwarzenegger de nieuwe president van europa?

Al geruim wat jaren denken veel mensen dat Arnold Schwarzenegger zich kandidaat zal stellen in 2016 voor de presidentschap van Amerika. Volgens de Amerikaanse wet zou dit niet kunnen omdat Schwarzenegger niet is geboren in Amerika. Nu met de discussie rondom de geboorteakte van Obama zijn er al diverse geweest die stellen dat de wet niet zo nauw meer moet worden genomen in een globale wereld van deze tijd.

Het tweede termijn voor Arnie als goveneur van Californiëzit zit er op. De staat is finaal bankroet en overspoeld met illegale Mexicanen. In andere woorden Californië is terminated. Terry Tamminen, Schwarzenegger stafchef, heeft al wel een nieuwe baan op het oog voor Arnie. Namelijk als de volgende president van de Europese Unie. Volgens Tamminen zou Schwarzenegger een goede opvolger van Herman van Rompuy zijn. 'De komende jaren zal de EU op zoek gaan naar een president die veel in de publiciteit staat, iemand die Europa kan verenigen.

Tamminen speelt in op de interne conflicten binnen Europa zelf over een mogelijke opvolgen na het termijn van Van Rompuy. Frankrijk en Duitsland zijn de twee grootste rivalen in de machtsstrijd. Zo willen beide geen president van elkaar en zijn andere landen zoals Italië bij beide uitgesloten. Tamminen stelt dat Arnie een goede rol kan spelen hierin.

“Wat dacht je dus van een in Europa geboren persoon die naar de Verenigde Staten vertrokken is en terug kan keren naar het continent als de Washington of Jefferson van een nieuw verenigd Europa. “

Arnie is een grote fan van de NWO en bind daar dan ook geen doekjes omheen. Schwarzenegger was tijdens zijn eerste gouverneursverkiezingen in opspraak gekomen nadat The New York Times  een oude quote van Arnie had gepubliceerd van de documentaire “Pumping Iron” uit 1970.

"I admired Hitler, for instance, because he came from being a little man with almost no formal education up to power. And I admire him for being such a good public speaker."

De kwestie was vooral gevoelig gezien zijn vader,Gustav Schwarzenegger , lid was geweest van de nazi-partij NSDAP.  Hij had in 1938 vrijwillig het lidmaatschap aangevraagd, maar er waren geen aanwijzingen dat hij betrokken zou zijn geweest bij oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid.  Wel zou hij betrokken zijn geweest bij de SA en de SS. Dit bleek uit een onderzoek die was gedaan na een verzoek van Arnie zelf. Zelf zegt hij zijn vader nooit gekend te hebben en wou laten uitzoeken of zijn vader nu goed of slecht was in de oorlog. Er zijn mensen die zijn sympathie aan de nazi bevestigd hebben door deze foto. Maar andere zeggen dat de positie gebruikelijk is in de bodybuilding sport.

Ook is er de betrokkenheid van Schwarzenegger tijdens zijn gouverneurschap bij het Enron schandaal, een van de grootste energiebedrijf in de wereld dat in een dag failliet was, opvallend.  

In hoeverre het presidentschap voor de EU allemaal serieus moet worden genomen is nog maar de vraag. Maar opzicht liggen zijn kansen hier groter dan in Amerika. Gezien de Europese president niet kan worden verkozen door het volk en de elite dit in geheim voorleggen kan er elke puppet voorgedragen worden.

Reacties

geboren maar niet getogen,

geboren maar niet getogen, Een Europese leider bestaat niet er zijn teveel verschilen. Door de euro ben ik nog verder van huis. Het midden oosten bepaalt waar we zijn en joost mag weten waar dat is.