De global warming-mythe en de rampzalige gevolgen ervan voor de derde en de vierde wereld

 

Gelooft u dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde ? Gelooft u dat er ijsberen en pinguins verdrinken elke keer wanneer u de kachel aansteekt ? Dan gelooft u precies datgene wat de zg elite van onze planeet wil dat u geloofd én bent u medeplichtig aan het feit dat minstens 2 miljard mensen wereldwijd niet uit de armoede kunnen ontsnappen en dat nog veel meer mensen, waaronder wellicht binnenkort ook uzelf, de armoede in geduwd gaan worden. Dringend tijd dus om uit de hypnotische slaap te ontwaken waarin Al Gore en de massamedia u gevangen heeft. Van alle hedendaagse leugens is antropogene global warming wellicht diegene die het schrijnendste aantoont hoe moorddadig leugens kunnen zijn.

December 30, 2015

Posted In: Uncategorized