Verhofstadt zweert openlijk samen met nieuwe wereld orde

In een open brief aan Europees president Van Rompuy zweert ex premier Verhofstadt openlijk samen met de nieuwe wereld orde en tegen de Europese soevereine rechtstaten. Bovendien vermeldt hij daarbij de nieuwe wereldorde uitdrukkelijk.

Hij schrijft onder andere dat ….  “Europa dreigt geen rol van betekenis te spelen in de nieuwe wereldorde als de Europese integratie geen nieuwe impuls krijgt”. Ook betreurt hij blijkbaar dat een Europese bureaucratische dictatuur zich nog onvoldoende gevestigd heeft  en de soevereiniteit van de lidstaten nog niet teniet werd gedaan. “Het is omdat de lidstaten de touwtjes in handen blijven houden en omdat Europa noch de macht, noch de instrumenten bezit om een eenduidige aanpak mogelijk te maken, laat staan op te leggen”. Om de Europese dictatuur te legitimeren door middel van emotionele chantage hanteert hij tevens climategate – zonder dat de lidstaten hun volledige soevereiniteit aan Europa opofferen kan de planeet immers zogezegd niet gered worden – de klimaattop in Copenhagen beschouwt Verhofstadt dan ook als een mislukking.

Verhofstadt was eerder ook te gast op een bijeenkomst van de bilderberggroep; het misdaadkartel dat openlijk Europa bestuurt en ook Van Rompuy als president aan de Europese lidstaten en hun burgers oplegde

December 30, 2015

Posted In: Uncategorized